visok kvaliteti nove tehnologije

Godinama iskustva, prateći potrebe tržišta, fokusirali smo se na Laptopove vodećih svetskih proizvodjača.

asortiman proizvoda smo podelili u kategorije

(biznis, radne stanice, gejming, laptop za svaki dan )

BIZNIS LAPTOPOVI

Profesionalne mašine  visokih performansi, napravljene da traju godinama. Izrada visokog kvaliteta omogućava da grublje rukujete sa njima. Mogu da prežive padove, udarce, prolivanja tečnosti i teže uslove rada. Male težine i baterije visokog kapaciteta, idealni su za poslovne ljude u pokretu. Ova klasa je izbor profesionalaca koji traže brzinu, efikasnost I dugotrajnost.

Tipični predstavnici su:
  • Lenovo Thinkpad serija
  • Dell Latitude
  • HP Elitebook i Probook modeli
pogledaj ponudu
asortiman proizvoda

RADNE STANICE

Laptopovi za najzahtevnije korisnike i najteže izazove. Testirani u radu sa najkompleksnijim aplikacijama, napravljeni su da sve završavaju brzo i efikasno. Više procesorske snage, dodatna memorija, napredna profesionalna grafika, omogućavaju kupcu da radi najkomplikovanije poslove.  Predviđeni su za 3D modeling, veštačku inteligenciju, video i audio produkciju, grafički dizajn ili bilo koju drugu zahtevnu aplikaciju.

ISV sertifikati osiguravaju kompaktibilnost softvera i hardvera i donose stabilnost i pouzdanost u radu. Kupac dobija desktop performanse u prenosnom uređaju.

pogledaj ponudu

GEJMERSKI LAPTOPOVI

Uređaji za profesionalne gejmere I ljubitelje dobre zabave. Napravljeni da omoguće igranje najzahtevnijih igrica, sastoje se od posebno izabranih komponenti. Procesori sa mogućnošću ubrzanja, posebno napravljene grafike za gejming, najviši kvalitet zvuka I brzo osvežavanje ekrana.

Zahvaljujući visokim performansama, mogu se koristiti I za standardne poslove ili zahtevne softvere.

pogledaj ponudu

LAPTOP ZA SVAKI DAN

Ako niste previse zahtevan korisnik, treba vam uređaj za sve pomalo. Obrada teksta, slušanje muzike, gledanje filmova i surfovanje internetom su ono što dobijate u dobro izbalansiranom laptopu. Lenovo Ideapad, HP Pavilion, Dell Inspirion modeli vam nude pouzdanost I dobre performanse u najpovoljnijem cenovnom rangu.

pogledaj ponudu

NAJBOLJI BRENDOVI po najpovoljnijim cenama

POTREBNA VAM JE POMOĆ OKO PRAVOG LAPTOPA ZA VAS

?

Niste sigurni koji model da izaberete?

Nema problema, mi smo tu da Vam pomognemo. Naše dugogodišnje iskustvo kroz rad sa klijentima nam pomaže da svakome izaberemo najbolje prema potrebama i zahtevima.

Popunite kontakt formu sa desne strane, napišite nam za koje potrebe Vam je potreban laptop i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.

PITAJTE DO MILE VOLJE

!

Preporučujemo

-32%
  • Procesor: Intel® Core™ i7-7600U
  • RAM: 8GB
  • SSD: 256GB PCIe NVMe
  • Ekran: 12.5" FHD IPS LED Anti-glare
  • Grafika: Intel HD Graphics 620
  • Garancija: 6 meseci
93.600 rsd 63.720 rsd