50000 PROIZVODA NA JEDNOM MESTU

U našem asortimanu možete naći preko 50000 proizvoda, najpoznatijih svetskih proizvođača.
ASORTIMAN PROIZVODA SMO PODELILI U KATEGORIJE
(Laptop računari, Desktop računari, Oprema za računare, Oprema za laptopove, Komponente, Gaming i oprema i mnoge druge)
Najveći izbor po najboljim cenama

LAPTOP RAČUNARI

Profesionalne mašine visokih performansi, napravljene da traju godinama. Izrada visokog kvaliteta omogućava da grublje rukujete sa njima. Mogu da prežive padove, udarce, prolivanja tečnosti i teže uslove rada. Male težine i baterije visokog kapaciteta, idealni su za poslovne ljude u pokretu. Ova klasa je izbor profesionalaca koji traže brzinu, efikasnost I dugotrajnost.

TIPIČNI PREDSTAVNICI SU:

  • Lenovo Thinkpad serija
  • Dell Latitude
  • HP Elitebook i Probook modeli

Gotove konfiguracije i radne stanice

DESKTOP RAČUNARI

Sklopite računar po svojoj želji ili izaberite neku već gotovu konfiguraciju. Desktop računari su idealni za gaming ili bilo koju vrstu posla. Ukoliko vam je potreban računar za posao imamo i radne stanice specijalno namenjene za kancelarije i radni prostor, koji ne zauzimaju puno mesta. U našoj ponudi se nalaze i desktop računari sa operativnim sistemom.
Svih dimenzija za sve namene

MONITORI

Monitori su takođe jedna od najvažnijih stvari pogotovo kod onih koji provode mnogo vremena na računaru. Morate izabrati kvalitetan monitor koji će prijati vašim očima, jer sigurno ne želite da oštetite vid. Stari monitori su bili jako štetni po naše oči, ali sa novom IPS tehnologijom, ali i mnogim drugim poboljšanjima, danas je mnogo manja verovatnoća za to. Pogledaj asortiman proizvoda, izaberi monitor po tvojoj meri i uživaj u svim čarima nove tehnologije. Zakrivljeni monitor ili ravni monitor, izbor je tvoj!

NAJVIŠE TRAŽENI SU:

  • Zakrivljeni monitori
  • Gaming monitori
  • Full HD IPS monitori

Asortiman Monitor
tastatura i miš
Opremi svoju komfor zonu

OPREMA ZA RAČUNARE

Tastature, miševi, slušalice, zvučnici, štampači, mrežna oprema, ma apsolutno sve na jednom mestu! Gejmerske tatature, miševi, slušalice, zvučnici raznih jačina, multifunkcijski štampači i skeneri, kao i svičevi, ruteri i wifi extenderi. Sve to imamo u ponudi spremno za kupovinu. Pravo je vreme da se ``ponoviš`` i zameniš staru tastaturu sa novom, svetlećom i udobnijom tastaturom i mišem. Napravi svoju zonu komfora i osećaj se udobno prilikom korišćenja računara
Opremi ili popravi svoj Laptop

LAPTOP OPREMA I DELOVI

Želiš nove dodatke za svoj laptop ili je došlo do kvara? Na jednom mestu možeš naći baterije za laptop, punjače za laptop, tastature za laptop, torbe i rančeve za laptop, ali i sve rezervne delove za tvoj laptop. Možete kupiti zamenske tastature, flet kablove i razne konektore. Tu je i naš servis laptopova ukoliko želite da popravite vaš laptop po jeftinim cenama
Pojačaj svoj računar

HARDWARE I KOMPONENTE

Možda je vreme za zamenu i3 procesora za i5 ili i7? Ili ste pak fan Ryzen procesora? Ultra brzi SSD diskovi, procesori, grafičke kartice, matične ploče, RAM memorije za laptop i desktop, kablovi i napajanja i bezbroj drugih komponenti svih najpoznatijih brendova. Pogledajte naš asortiman gde Vas čekaju AMD, Intel, NVIDIA, Kingston, Patriot, i mnogi drugi.
Nudimo više načina plaćanja:

  • Gotovinski
  • Uplatom na račun naše firme
  • Platnim karticama (U maloprodajnom objektu)
  • Virmanski (za firme)

Detaljnije se možete informisati na strani načini plaćanja.

Da. Naš maloprodajni objekat se nalazi u ulici Ratka Mitrović 134. Radno vreme je od 10 do 20 časova. U objektu imamo preko dve hiljade različitih proizvoda, nažalost ne držimo svih 50000 proizvoda na stanju, ali su proizvodi jako brzo dostupni.
Ukoliko se ne snalazite sa baterijama ili punjačima kod laptopa, možete nam poslati poruku na Viber ili Whatsapp sa slikom baterije i modelom laptopa, ili nas pozvati. Mi ćemo nakon toga vrlo lako ustanoviti koja vam je baterija za laptop potrebna (ili punjač) i proverićemo dostupnost tog modela. Imamo punjače i baterije za HP, Dell, Lenovo, Acer, Asus, Toshiba ali i mnoge druge.
Posedujemo veliki izbor laptopova, imamo nove laptopove,  laptopove van kutije i refurbished laptopove. Neki dolaze sa operativnim sistemom, neki ne. U svakom slučaju možemo izaći u susret i u okviru našeg Konovo Servisa, uz doplatu instalirati operativni sistem ukoliko je u pitanju nov neotpakovan laptop. Instalacija je po promotivnim cenama i nije skupocena kao kod drugih prodavaca, zato što mi mislimo na naše potrošače.
Polovne laptopove sa garancijom možete pronaći na našem sajtu polovnilaptop.rs gde u svakom trenutku imate preko 50 vrhunskih mašina na stanju. To su laptopovi koji imaju garanciju od minimum 6 meseci gde imate mogućnost produženja garancije ili nakon toga servisiranja kod nas po povoljnim cenama.