Ubaci svoj biznis u turbo boost mode

Omogući svojim zaposlenima da pokidaju posao

Biznis klasa i premium laptopovi su dizajnirani da pruže maksimalnu udobnost i sigurnost tokom rada. Zahvaljujući njihovim naprednim funkcijama i intuitivnom okruženju, tvoji zaposleni će moći da obavljaju svoje zadatke brže i efikasnije, i da postižu najbolje rezultate. Kao direktna posledica, produktivnost u tvom poslovanju će biti značajno poboljšana, čineći ga efikasnijim i profitabilnijim.

Uvođenjem premium refurbished laptopova, MasterBox je postigao značajne uštede, a produktivnost je skočila. Pravi potez koji je naš posao podigao na viši nivo.

istok pavlovic

Istok Pavlović

MASTERBOX

PERFORMANSE KOJE TRAŽI SVAKI BIZNIS!

Biznis računari poseduju neuporedivi kvalitet, dugotrajnost, brzinu i posebne softvere i alate za firme.

Izdržljivost i kvalitet hardwera i komponenti

Izdržljivost i kvalitet hardvera ključni su faktori u poslovanju, garantujući nesmetan rad biznis računara.

Pa tako imamo kućišta koje su od najizdržljivijih materijala (Carbon-fiber, Magnezijum, Aluminijum, Policarbonat). Tastature otporne na prolivanje tečnosti, čelične šarke ekrana.

Brzina i efikasnost u obavljanju svih zadataka

Zahvaljujući najbržim komponentama (Procesor, RAM, Nvme disk), biznis modeli računara su preko 50% brži u odnosu na potrošačke.
Proizvođači posebnu pažnju poklanjaju brzini i efikasnosti jer posao treba da se obavlja brzo i da ništa ne koči.

Provereni standardi i detaljna testiranja

Biznis računari spadaju u grupu proizvoda gde prolaze rigorozne testove izdržljivosti.

MIL-STD-810G je vojni standard koji se koristi za testiranje opreme u različitim ekstremnim uslovima. Uključuje niz testova za izlaganje opreme ekstremnim temperaturama, vibracijama, udarcima, vlagi i drugim uslovima koji simuliraju teške operativne i okolinske situacije.

Operativni sistem i programi

Svi Biznis računari dolaze sa licencom za Windows PRO operativni sistem.

Windows Pro (Professional) predstavlja seriju operativnih sistema, dizajniranu da zadovolji potrebe profesionalaca i poslovnih korisnika. Ova varijanta Windows OS-a nudi poboljšane funkcionalnosti u odnosu na Home verzije, uključujući dodatne opcije za upravljanje mrežom, zaštitu podataka, virtualizaciju i daljinske radne površine.

Sigurnost i zaštita

Sistemi zaštite biznis računara obuhvataju antivirusne programe, firewalle, enkripcijske alate, višefaktorsku autentifikaciju i regularne bezbednosne kopije podataka. Implementacija upravljanja pristupom, kroz kontrolu korisničkih privilegija i zaštitu identiteta, dodatno štiti poverljive informacije.

Ko smo mi

Naš cilj je omogućiti pristup najkvalitetnijoj IT opremi po izuzetno povoljnim cenama. Sa širokim asortimanom proizvoda, nudimo personalizovana rešenja koja odgovaraju potrebama vašeg poslovanja.

Naš tim stručnjaka posvećen je podršci i savetovanju kako biste maksimalno iskoristili tehnološke resurse koje nudimo. Partnerstvo s nama znači brigu o vašoj IT infrastrukturi, omogućavajući vam da se fokusirate na razvoj svog poslovanja i ostvarite konkurentsku prednost na tržištu.

Naše iskustvo

Sa više od 5 godina iskustva u industriji tehnoloških rešenja, naša firma se ponosi što je pomogla više od 500 firmi. Kroz ove godine, izgradili smo duboko razumevanje potreba naših klijenata i prilagodili naše usluge kako bismo im pružili najefikasnija rešenja.

Partnerstvo za uspeh

Dozvolite nam da vam pružimo savršeno rešenje ili čak alternativne opcije koje odgovaraju vašim potrebama.

Naš cilj je da olakšamo proces poručivanja, osiguravajući da sve ide glatko, efikasno i bez ikakvih stresova za vas.

Sa nama, dobijate podršku od samog početka pa sve do kasnijih faza korišćenja proizvoda ili usluga. Kada izaberete nas, možete biti sigurni da nećete biti sami u svakom koraku.

ZAŠTO IZABRATI REFURBISHED?

Navodimo ti 6 glavnih činjenica zašto je REFURBISHED uvek pametan izbor.
1.

CENA

Jedan od glavnih razloga za kupovinu refurbished (reproizvedenih) uređaja je niža cena u odnosu na potpuno nove proizvode. Obnovljeni uređaji  se prodaju po znatno smanjenim cenama, što čini visokokvalitetnu tehnologiju pristupačnijom širokom spektru kupaca.

2.

PROVEREN KVALITET

Refurbished uređaji prolaze kroz rigorozne procese testiranja i certifikacije pre nego što se ponovo stave u prodaju. Ovo osigurava da su uređaji u potpuno funkcionalnom stanju i  dolaze sa garancijom, pružajući dodatnu sigurnost kupcima.

3.

EKOLOŠKI ODRŽIVO

Kupovinom refurbished uređaja doprinosite smanjenju elektronskog otpada i promovišete reciklažu. Time se smanjuje potreba za proizvodnjom novih uređaja, što ima pozitivan uticaj na okolinu smanjujući potrošnju resursa i emisiju ugljen-dioksida.

4.

GARANCIJA

Konovo svim našim partnerima nudi standardnu garanciju od 2 Godine. U EU standardna garancija na refurbished je 12 meseci, ali mi idemo korak dalje i našim partnerima nudimo standardnu garanciju od 24 meseca

5.

NAJNOVIJI MODELI BRŽE DOSTUPNI

U nekim slučajevima, refurbished uređaji najnovijih modela postaju dostupni brže nego što biste očekivali, što omogućava korisnicima da dođu do najnovije tehnologije bez dugog čekanja i po nižim cenama.

6.

DUGOROČNA UŠTEDA

Refurbished uređaji su jeftiniji i do 70% u odnosu na nove uređaje. Samom činjenicom da nov uređaj košta od 1500 do 3000 eura, takav isti možete nabaviti kod nas od 500 do 1000 eura. Prostom računicom na 50 uređaja možete uštedeti od 50 do 100 hiljada eura

Detaljno ćemo analizirati tvoje potrebe

Posvećeno pristupamo razumevanju tvojih specifičnih zahteva  kako bismo ti pružili najadekvatnije rešenje. Ovaj proces počinje detaljnom analizom tvojih poslovnih potreba, uključujući trenutne radne procese, buduće ciljeve i potencijalne izazove sa kojima se suočavaš.

Razumemo da svaki pojedinac i organizacija imaju jedinstvene potrebe, te se fokusiramo na prilagođavanje naših ponuda kako bismo osigurali da naša rešenja ne samo da odgovaraju trenutnim potrebama, već i da podržavaju budući rast i razvoj. Naš tim stručnjaka je posvećen tome da ti pruži podršku na svakom koraku, osiguravajući da tvoje poslovanje ostvaruje svoj puni potencijal.

Pomoći čemo ti da izabereš pravu opremu za tvoje potrebe

Zasnovano  na tvojim poslovnim zahtevima, obezbedićemo ti kako standardne, tako i specifične konfiguracije potrebne za efikasno funkcionisanje tvog Biznisa. Mogućnost prilagođavanja konfiguracija je obezbeđena kako bi se zadovoljile specifične potrebe na svakom radnom mestu.

Pored izbora odgovarajućih hardverskih komponenti, pružićemo ti pristup raznovrsnim dodacima, uključujući i svu dodatnu i perifernu opremu poput: periferija, opreme za štampanje, monitora, usb hub-ova i sve drugo što je neophodno za uspešno i efikasno obavljanje posla.

Pomoći ćemo tvojim zaposlenima oko nove opreme

Pomoći ću tvojim zaposlenima da se brzo prilagode svakom novom Biznis uređaju  kroz obuku i savetovanje. Naš stručni tim će te naučiti kako da ti i tvoji zaposleni efikasno koristite nove resurse, olakšavajući vam rad i smanjujući broj nepredvidivih izazova.

Obuku mogu organizovati kako u našim prostorijama, tako i interno u tvom preduzeću.

Podesićemo sve uređaje za tebe i tvoju organizaciju

Da osiguramo jednostvanu upotrebu, sa zadovoljstvom ćemo podesiti sve nove Biznis  uređaje  za tebe, omogućavajući tvojim zaposlenima da ih jednostavno otpakuju i odmah započnu s radom. Ovo će efikasno ubrzati procese i uštedeti vreme tvojim timovima, oslobađajući ih dodatnog stresa povezanog sa instalacijom, i omogućiti im da se fokusiraju na svoje glavne zadatke.

Brinućemo o tvojim uređajima

Cilj nam je da se ti i tvoj tim maksimalno fokusirate na posao, zato smo obezbedili servis za sve naše kupce. Podršku možete dobiti daljinskim putem, a ako uređaj mora na servis, da posao ne trpi dobićete zamenski uređaj dok je vaš na servisu

Sa nama si siguran

Naš customer care tim ti je uvek na raspolaganju. Tvoja oprema je naša briga, a tvoj jedini zadatak je da se baviš razvojem svog biznisa

Zašto mi?

  • Zato što znamo da je danas tehnologija ključni faktor za razvoj svakog biznisa
  • Zato što znamo koliko ti je važno da se fokusiraš na razvoj a ne na operativu
  • Zato što nam je važno da tvoj biznis raste i na taj način pravimo partnerski eko sistem gde smo svi fokusirani na rast i razvoj

Šta ti donosi saradnja sa nama?

Snažno partnerstvo za razvoj tvog biznisa

Mi već duži niz godina pomažemo korporativnim klijentima u rešavanju operativnih problema.

Tvog ličnog prodajnog predstavnika

Pružićemo ti brzu i personalizovanu uslugu prilagođenu tvojim zahtevima.

Ekspertsku pomoć u izboru proizvoda

Prema tvojim potrebama ćemo pronaći najbolje rešenje sa najboljom mogućom cenom.

Kupovinu preko fakture

Mogućnost pojedinačnog dogovora oko cene i brzog roka isporuke, u skladu sa obimom naruđžbine i vrstom saradnje.

Mogućnost da nabavimo ono što nije dostupno na tržištu

Pružićemo ti brzu i personalizovanu uslugu prilagođenu tvojim zahtevima.

U SIGURNIM SI RUKAMA

KONTAKT

Jugoslav-Salatic

Jugoslav Salatić

Head of B2B Sales
Aleksandar Grubisic

Aleksandar Grubišić

Brand Manager / B2B Customer Care
Bozidar Simoncic

Božidar Simončić

B2B Sales Manager

KONTAKTIRAJ NAS - ŽELIMO DA TI POMOGNEMO