HARDWARE I KOMPONENTE

Jedan od najboljih načina da dođeš do savršenog računara za svoje potrebe jeste da sam sklopiš konfiguraciju birajući računarske komponente koje ti najviše odgovaraju. Znamo da su procesor i grafička karta prvo što gledaš kada sklapaš konfiguraciju, zato ti mi nudimo veliki izbor koji podrazumeva najjeftinije računarske komponente. Da ne pomisliš da je to sve, tu su i RAM memorije, hard i SSD dikovi, napajanja, kućišta, kablovi i adapteri. Ti samo treba da osmiliš svoj idealan računar, a mi ćemo ti obezbediti sve komponente.

GRAFIČKA KARTA I PROCESOR

Kada sklapaš svoj računar prvo što biraš i uklapaš u svoj budžet jesu procesor i grafička karta. Od njih najviše zavisi kako će obvljati svoj posao ili koliko ćeš moći da svoj gaming podigneš na viši nivo. U zavsinosti od toga da li si fan NVIDIA ili AMD komponenti, biražeš svoju grafičku kartu. Ako si profesionalac za tebe imamo QUADRO grafike, a ako tražiš nešto za igru tu je GeForce serija. Ako više voliš AMD, tu je popularni ASRock. Mi želimo da ti preporučimo i sjajne modele od ASUS-a ili MSI koje donose svoje adute.
Kod procesora je stvar jednostavnija – ili si Intel ili si AMD. Ili si za neku I7, I9 varijantu ili više voliš neki AMD Ryzen ili AMD thread reaper. Kada se odlučiš, onda dođeš kod nas i mi ti ponudimo najjeftinije računarske komponente.

RAM MEMORIJA, HARD DISK I SSD

Super je kad imaš moćan procesor i vrhunsku grafiku, ali teško će to ići bez adekvatne memorije. Mi ti nudimo širok dijapazon RAM memorija koje možeš da kombinuješ po želji i svojim potrebama. Treba ti i prostor gde ćeš da čuvaš sve svoje podatke, igrice, muziku i filmove. Tu ti nudimo da odabereš neki od hard diskova po super cenama koji će da ti obezbedi sav neophodan prostor. Disk od 1TB završava većinu potreba, a tu je i 2TB ako ti treba dodatni prostor. Naravno, sistem, aplikacije i igrice svi danas instaliamo na SSD diskove, a možda želiš i samo njih da koristiš. Ako želiš maksimalnu brzinu tu je NVMe klasa SSD diskova, a nudimo ti i veličine koje pored brzine rešavaju i potrebu za prostorom.

MATIČNE PLOČE, KUĆIŠTA I NAPAJANJA

Kada si odabrao glavne kompnente, moraš sve to negde i da upakuješ . Zato je važno da imaš pouzdanu matičnu ploču koja te neće izdati i koja će ti omogućiti da staviš sve komponente koje želiš i da ti ostavi prostora za dalju nadogradnju. Na kraju želiš da to sve lepo upakuješ u kvalitetno i atraktivno kućište koje će i dobro da izgleda. Možeš da odabereš i neko od RGB kućišta sa neverovatnim svetlosnim efektima i da svoj računar zaokružiš spektakularnim izgledom i da u njemu uživaš samo dok ga gledaš.
KONOVO KONFIGURACIJE

GAMING SETUP

Neke od naših omiljenih komponenti i konfiguracija.