Dell Laptopovi

Dell je multinacionalna kompanija za računarsku tehnologiju koja razvija, prodaje, popravlja i podržava računare i srodne proizvode i usluge. Kompaniju je 1984. godine osnovao Majkl Del i sa sedištem u Raund Roku u Teksasu.

Dell je jedna od najvećih tehnoloških kompanija na svetu i vodeći je prozvođač personalnih računara, servera i drugih proizvoda vezanih za računare.

Dell je poznat po svom poslovnom modelu direktnog ka potrošaču, koji omogućava kupcima da prilagode svoje porudžbine i dobiju svoje proizvode direktno od kompanije. Ovaj pristup je bio uspešan u pružanju kupcima široke palete opcija i mogućnosti kupovine proizvoda prilagođenih njihovim specifičnim potrebama.

Dell  laptopovi su poznati po svom vrhunskom dizajnu i vrhunskim performansama. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i imaju elegantan, minimalistički dizajn. Takođe imaju širok spektar funkcija kao što su tastature sa pozadinskim osvetljenjem, skeneri otiska prsta i ekrani osetljivi na dodir. Ovi laptop računari su namenjeni profesionalcima, naprednim korisnicima i igračima koji traže vrhunski laptop.

Što se tiče performansi, Dell laptopovi koriste različite procesore od Intel i AMD i nude niz grafičkih kartica od integrisanih do namenskih opcija. Oni takođe nude različite opcije skladištenja, od tradicionalnih čvrstih diskova do SSD uređaja.

Dell je takođe poznat po svojoj korisničkoj podršci i opcijama garancije, što može pružiti bezbrižnost kupcu. Oni nude širok spektar usluga, od osnovne garancije do popravke i podrške na licu mesta.

Prikaz 1–24 od 84 rezultata