NOVI LAPTOPOVI

Potpuno novi modeli najpoznatijih svetskih proizvođača u originalnom pakovanju I sa fabričkom garancijom. Dell, Lenovo, HP, Asus, Acer, Toshiba… Laptopovi dolaze u zapečaćenim kutijama koje kupac prvi otvara. Ovi uređaji imaju garanciju uvoznika koja se kreće od 2 do 5 godina u zavisnosti od proizvođača. Garancija novih uređaja se ostvaruje u ovlašćenim servisima.

Potpuno novi modeli najpoznatijih svetskih proizvođača u originalnom pakovanju I sa fabričkom garancijom.

Fabrička garancija od 1 do 5 godina.

Originalna – Fabrička ambalaža

OPEN BOX LAPTOPOVI

Laptopovi istog kvaliteta kao novi po drastično nižim cenama. U ovu klasu spadaju uređaji kojima je usled transporta ili skladištenja oštećena kutija, izložbeni modeli iz radnji koji su minimalno radili ili modeli koji su zamenjeni novijom generacijom od strane proizvođača. Svi modeli su fabrički ponovo testirani, zapakovani u neutralne kutije i sa fabričkom garancijom od 1-3 godine.

laptopovi koji su novi, nekorišćeni, bez ikakvih tragova korišćenja, ali ne poseduju originalnu kutiju i dokumentaciju.

Domaća garancija 1 godina

Neutralna – braon kutija

REFURBISHED

U ovu kategoriju spadaju laptopovi koji su korišćeni neko vreme, nakon čega su vraćeni proizvođaču, koji ih testira i vraća u originalno funkcionalno stanje. Poptuno ispravni I fabrički testirani, sadrže minimalne tragove korišćenja estetske prirode, kao što su manje ogrebotine na spoljašnjoj strani, izlizana tastaura ili touchpad. Ovi modeli spadaju u najpovoljniji cenovni rang I donose najbolji odnos cena-kvalitet. Uz ove uređaje KONOVO daje garanciju od 12 meseci.

Uređaji sa ocenom A su u perfektnom stanju i poseduju minimalne ili ne poseduju uopšte tragove korišćenja. To su laptopovi koji pripadaju onim uzrocima koje smo ranije pomenuli poput laptopova kojima je oštećena samo kutija prilikom transporta, uređaji koji su vraćeni nakon par dana korišćenja i mnogi drugi. Perfektne su ispravnosti kao i kozmetičkog izgleda.

Pod ovom klasifikacijom se podrazumevaju laptopovi koji su savršene ispravnosti, ali poseduju možda neke minimalne tragove korišćenja. Po pitanju performansi su u identičnom stanju kao i klasa A. Tastatura i touchpad savršeno funkcionalni sa jako malim ili skoro nevidljivim tragovima korišćenja, poseduju sve tastere, nisu izlizani niti bilo šta slično. Baterija je takođe funkcionalna i u dobrom stanju.

U ovu klasifikaciju spadaju laptopovi koji poseduju vidljivije tragove korišćenja, ali su  u potpunosti  funkcionalni. Ne fale tasteri na tastaturi, tačped radi savršeno. U potpunosti su testirani i funkcionalni.

Ovakvi laptopovi nemaju oštećene ili defektne portove. Ekrani su u perfektnom stanju bez mrtvih piksela, ghostova ili bilo šta slično. Baterije su testirane , kao i ostale komponente.

Domaća garancija 1 godina

Neutralna – braon kutija