laptop oprema i delovi konovo

LAPTOP OPREMA I DELOVI

Svi često nosimo laptop sa sobom bilo zbog posla ili putovanja. Jako je važno da imamo torbu ili ranac koja odgovara našem laptopu, a želimo pritom da nam bude udobna i lepo izgleda. Rančevi i torbe za laptopove su stvari koje obično kupimo na kraju, često i one koje nam prve padnu pod ruku i trudimo se da potrošimo što manje novca. Mi vam nudimo da uz malo truda i još manje para, sebi obezbedite lep i kvalitetan ranac ili torbu za vaš laptop. Dobra laptop oprema vam mora uvek biti prioritet! U našoj ponudi takodje imate i baterije i punjače za laptopove i to za preko 500 modela.
PREPORUČUJEMO

  Ranac za laptop T-B3032 17″ Black

   
  4.700 RSD
  Ranac Tigernu je idealno rešenje za posao, školu ili putovanje . Poseduje pregradu za laptop, dodatnu pregradu za odeću, knjige,

  Torba HP 17.3″ HP Renew Business/3E2U6AA/crna

   
  4.050 RSD
  Torba HP 17.3″ HP Renew Business/3E2U6AA/crna 195908300953 1G

  Ranac za laptop T-B3335 15.6″ Grey

   
  5.670 RSD
  Ranac za laptop napravljen od visokokvalitetnih, vodoodbojnih materijala otpornih na ogrebotine uveriće vas svojom upotrebljivošću. Glavna fioka sadrži prostor za

  Ranac HP 15,6″ Envy Urban/3KJ72AA/tamno-sivi

   
  12.150 RSD
  Ranac HP 15,6″ Envy Urban/3KJ72AA/tamno-sivi 192018780941 1G

  Titanfall Messenger Bag – Hammond Robotics

   
  1.700 RSD
  Titanfall torba za laptop sa mnoštvom dodatnih pregrada izrađena od kvalitetnog materijala.

  Ranac za notebook 15.6″ TSB911EU CitySmart crno-sivi

   
  7.480 RSD
  Karakteristike – Tip: Ranac za notebook Podržani formati: Do 15.6″ Fizičke karakteristike – Dimenzije: 470mm x 305mm x 150mm Masa:

  Torbe i rančevi za laptop

  BIRAJTE NAJBOLJE ZA VAS I VAŠ LAPTOP
  Dobra torba ili ranac za laptop može da bude vaš najbolji prijatelj u mnogim prilikama, a da pri tom bude i lep deo vašeg aksesoara. Poslovne torbe su vam potrebne pogotovo ako ste zbog posla stalno u pokretu. Tada je za vas važno da pri rucite imate udobnu i kvalitetnu torbu koja pri tom mora da zadovolji i standarde poslovne elegancije. Immo i ženske torbe, dizajnirane posebno za lepši pol.
  Ako više volite da vam teret nošenja laptopa padne na leđa, tu su onda rančevi za vas. Osim za laptop, oni sa sobom donose mogućnost da pored toga ponesete još gomilu stvari i sitnica. Najbolji ranac za laptop je onaj koji odgovara vašim leđima, vašim potreba i vašoj estetici. Veliki ili mali ranac, maskirni ranac ili bilo koja varijanta koju možete zamisliti. Kod nas je laptop oprema na prvom mestu.

  Baterije i punjači

  SVE NA JEDNOM MESTU
  Laptop je zamišljen kao uređaj koji možete nositi svuda sa sobom i zato je baterija laptopa jedna od najbitnijih stavki kada je u pitanju laptop oprema. Baterije vremenom slab, gube svoj kapacitet pa je potrebno da je zamenite kako bi mogli da koristite vaš laptop bez jurnjave za utičnicom. Umesto da kupujete novi laptop, jer vaš trenutni nezadovoljava sve potrebe dovoljno je da kupite novu bateriju i rešite sve probleme. Imamo baterije za Dell laptopove, HP lalptoove, Lenovo laptopove kao i za brojne druge proizvođače.
  Često se desi da nije problem u bateriji već u punjaču koji se pokvario ili se oštetila iglica ili ima neki drugi problem. Tada je bolja varijanta da kupite novi punjač umesto novi laptop. U ponudi imamo punjače za Dell laptop, HP laptop, Lenovo laptop i mnoge druge brendove.