laptop oprema i delovi

Svi često nosimo laptop sa sobom bilo zbog posla ili putovanja. Jako je važno da imamo torbu ili ranac koja odgovara našem laptopu, a želimo pritom da nam bude udobna i lepo izgleda. Rančevi i torbe za laptopove su stvari koje obično kupimo na kraju, često i one koje nam prve padnu pod ruku i trudimo se da potrošimo što manje novca. Mi vam nudimo da uz malo truda i još manje para, sebi obezbedite lep i kvalitetan ranac ili torbu za vaš laptop. U našoj ponudi takodje imate i baterije i punjače za laptopove i to za preko 500 modela.

.

najpopularniji

Najprodavaniji

Naša preporuka

Torbe i rančevi za laptop

Dobra torba ili ranac za laptop može da bude vaš najbolji prijatelj u mnogim prilikama, a da pri tom bude i lep deo vašeg aksesoara. Poslovne torbe su vam potrebne pogotovo ako ste zbog posla stalno u pokretu. Tada je za vas važno da pri rucite imate udobnu i kvalitetnu torbu koja pri tom mora da zadovolji i standarde poslovne elegancije. Immo i ženske torbe, dizajnirane posebno za lepši pol

Ako više volite da vam teret nošenja laptopa padne na leđa, tu su onda rančevi za vas. Osim za laptop, oni sa sobom donose mogućnost da pored toga ponesete još gomilu stvari i sitnica. Najbolji ranac za laptop je onaj koji odgovara vašim leđima, vašim potreba i vašoj estetici. Veliki ili mali ranac, maskirni ranac ili bilo koja varijanta koju možete zamisliti.

.

Baterije i punjači

Laptop je zamišljen kao uređaj koji možete nositi svuda sa sobom i zato je baterija laptopa jedna od najbitnijih stavki. Baterije vremenom slab, gube svoj kapacitet pa je potrebno da je zamenite kako bi mogli da koristite vaš laptop bez jurnjave za utičnicom. Umesto da kupujete novi laptop, jer vaš trenutni nezadovoljava sve potrebe dovoljno je da kupite novu bateriju i rešite sve probleme. Imamo baterije za Dell laptopove, HP lalptoove, Lenovo laptopove kao i za brojne druge proizvođače.

Često se desi da nije problem u bateriji već u punjaču koji se pokvario ili se oštetila iglica ili ima neki drugi problem. Tada je bolja varijanta da kupite novi punjač umesto novi laptop. U ponudi imamo punjače za Dell laptop, HP laptop, Lenovo laptop i mnoge druge brendove.