monitori

Monitori

Lepota je u oku posmatrača, kaže izreka. Mi kažemo da vaše oči zaslužuju da gledaju u najlepše i najbolje stvari. Ne čekaj pravu priliku da častiš svoje oči monitorom visoke razolucije, kvaliteta slike i jasnoće detalja na kojem ćeš uživati u omiljenim filmovima, igricma ili jednostavno obavljati svoj posao na najvišem nivou. Bilo da želite zakrivljen monitor, rotirajući monitor ili na primer monitor do 27 inča, možete doći kod nas i odabrati šta vam treba.

Profesionalni monitori

Ako ste profesionalac u svom poslu ili želite to da postanete, onda znate koliko je važno da ono što je pred vašim očima bude jasno i precizno. Monitor je vaš prozor u svet kompjutera i mnogo je bitno za vaše oči da oni budu kvalitetni. Monitori za grafički dizajn, profesionalnu obradu fotografija, video montažu ili neki drugi zahtevan posao je ono što možete naći kod nas. Bitno je da možete da radite efikasno, da vam se oči ne umaraju, da uglovi gledanja budu takvi da možete da radite iz svih pozicija i obezbedite sebi najveći mogući komfor.

Monitori visoke rezolucije

Monitori visoke rezolucije su savršen izbor za svaku priliku jer sadržaj prikazuju jasnije i u većoj meri i koriste naprednije displej tehnologije. Visoka rezolucija povećava tvoje performanse bez obzira da li se radi o poslu, multitaskingu ili igranju igara.

Visoka pored oštre slike podrazumeva i prikaz više sadržaja odjednom. Što je veća rezolucija, to više sadržaja se može prikazati u celini. To znači da ćeš morati mnogo manje da skroluješ kroz excel tabele ili veb stranice jer ćeš moći da vidiš veću količinu sadržaja.

Gaming monitori

Živimo u dobu video igrica, a za to nije dovoljno samo da sedneš i igraš tek tako. Za najbolje iskustvo potrebno je da vidiš svaki detalj na najjasniji mogući način. Mi nudimo gejming monitore sa najboljim podešavanjima za tvoju igru. Zbog mnogo vremena koje provedete ispred ekrana, bitno je da monitor bude što manje štetan za vaše oči. Tu na scenu stupaju zakrivljeni monitori. Oni su savršeno prilagođeni konturama vašeg oka za nezamislivo realistično igranje.