OPREMA ZA RAČUNARE

Kada imaš dobar računar ili laptop, onda je vreme da uz to nabaviš i pravu opremu. Svima nam je potreban brz i precizan miš, udobna tastatura ili slušalice sa kojima ćemo uživati u omiljenoj muzici ili jednostavno potisnete buku oko vas koja vam smeta. Koliko puta vam se desilo da morate nešto brzo da odšampate, pa jurite jedini štampač u firmi ili čak često trčite do prve kopirnice kako bi odšampali ili skenirali važna dokumenta. Zato je važno da uz vaš računar ide najkvalitetnija oprema za računare kako bi se opustili i uživali u onome što radite.

Miševi i tastature

Nezaobilazna oprema za svaki računar, neki bi rekli prva slova azbuke. Bilo da surfujete netom, igrate omiljenu igricu, ili nešto kucate, trebaju vam dobar miš i tastatura. Oni određuju kako komunicirate sa vašim računarom. Imamo ergonomske miševe i tastature koji omogućavaju da vam se ruka ne zamara previše dok radite i čine boravak ispred računara prijatnijim i udobnijim.
Ako ste ljubitelj noćnog rada ili volite svetlosne efekte, nudimo vam miševe i tasture sa različitim tipovima osvetljenja. Svetleće tastaure za gejmere ili poslovne ljude, RGB miševi sa neverovanim svetlosnim efektima samo su deo naše ponude. Tu si i gejmerski miševi, bežićni miševi, vertikalni miševi, mehaničke tastature, gejmerske tastaure, bežične tastaure. Kod nas je najbolja oprema za računare, a izbor je samo vaš.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Tastatura za laptop HP Pavilion G6-1290SM

 
2.040 RSD
Kompatibilna sa:   HP Pavilion G6-1000 series, G4-1000 series,  CQ43, CQ57, CQ58, 240, 245, G1 430, 630, G6, CQ57, CQ5,

CK104 RGB mehanička crna tastatura plavi prekidači

 
5.070 RSD
Karakteristike – Tip: Gejmerska tastatura,Mehanička Povezivost: Žična Tip povezivosti: USB Slovni raspored tastera: EN (US) Osvetljena tastatura: RGB osvetljenje Ostale

Tastatura za laptop Asus X541SA

 
3.050 RSD
Kompatibilna sa: Asus X541X, X541LA, X541LJ, R541S, R541SA, R541SC, R541UA, R541UV, X541UAK, X541UJ, X541, X541N

Bloody B3370R mehanička tastatura

 
6.380 RSD
Karakteristike – Tip: Gejmerska tastatura,Mehanička Povezivost: Žična Tip povezivosti: USB Slovni raspored tastera: EN (US) Dodatni tasteri: 12 programabilnih F

MK235 Wireless Combo YU tastatura + miš

 
5.710 RSD
Tastatura – Tip: Komplet tastature i miša Povezivost: Bežična Tip povezivosti: USB Slovni raspored tastera: YU Domet: Do 10m Napajanje:

Tastatura+miš TRUST GXT 838 AZOR žični set/gaming/crna

 
4.200 RSD
Tastatura+miš TRUST GXT 838 AZOR žični set/gaming/crna 8713439232899 2G

Zvučnici i slušalice

Ako ste gejmer, ljubitelj muzike ili samo volite da se isključite od svega što vas okružuje, potrebni su vam kvalitetni zvučnici i kvalitetne slušalice. U doba konstantne buke, potreban nam je zvuk u kojem ćemo da uživamo. Nekome su dovoljni standardni zvučnici, neko želi pravi ugođaj i traži zvučnike za kućni bioskop.

U vremenu kada smo stalno u pokretu, bluetooth zvučnici su prava revolucija. Ponesite zvuk svuda sa sobom, napravite žurku u dvorištu ili negde na izletu bez nepotrebnih kablova. Veliki izbor bluetooth zvučnika za svačiji džep znači da možete da nađete ono što želite.
Ipak, ponekad želite da muziku slušate sami ili da igrate igrice a da vas niko ne ometa. Gejmerske slušalice dobar su izbor i za ljubitelje igrica i za one koji bi želeli da slušaju muziku i čuju svaku notu. Jako je važno da kada stavite slušalice ne čujete ništa oko vas, zato vam nudimo slušalice za potiskivanje buke velikog broja proizvođača. Naravno, tu su i nezaobilazne bluetooth slušalice brojnih proizvođača. Bežične slušalice vam omogućavaju da se ne maltretirate sa kablovima, naročito kada ste negde napolju.