potrošačka elektronika

Da li ste nekada slušali muziku na način da čujete svaki akord, svaku notu jasno i glasno kao nikdada do sada. Ako niste, vreme je da počnete i da sebi obezbedite neki vrhunski HiFi sistem koji će vam omogućiti da u muzici uživate kao nikada do sada.  Bilo da vam treba za kuću ili automobil, kod nas možete pronaći muziku za vaše uši. A koliko ste puta pomislili kako bi bilo dobro da imate profesionalni foto aparat da napravite fotografije kakve ste videli na internetu? Mi vam nudimo veliki izbor vrhunske foto i video opreme, a sve možete da posmatrate iz prtičije perspektive pomoću nekog od dronova koje možemo da vam ponudimo.

najpopularniji

Naša preporuka

HI FI audio i Auto audio

Da li ste nekada probali da slušate muziku u kojoj jasno čujete svaki detalj omiljene pesme ili da napravite žurku za društvo na kojoj ćete da puštate muziku sa vrhunskog ozvučenja. Ako niste, vreme je da probate. Izborom nekih od najboljih i najpovoljnijijh HiFi sistema ne samo da kupujete najkvalitetniju opremu za slušanje muzike nego i činite uslugu svojim ušima koji neće biti izloženi užasnom i glasnom ozvućenju i na taj način smanjite rizik da vam se ošteti sluh.

Da je bitno da imate dobar audio sistem u kolima već ste se više puta uverili. Koliko puta vam se dogodilo da zaglavite u beskrajnim gradskim gužvama a nemate gde da pustite muziku. Gde mogu da nađem jeftin radio za kola je nešto što ste se sigurno mnogo puta pitali. Ili već imate radio ili neki cd player za kola, ali nemate dobro ozvučenje, pa vam trebaju dobri i jeftini zvučnici za kola. Mi vam nudimo veliki izbor audio opreme za automobile od proverenih proizvođača poput Pioneera pa do mnogih drugih

Kamere, Foto aparati i dronovi

Koliko puta ste poželeli da uprkos činjenici da imate dobru kameru na telefonu da bi bilo dobro da imate profesionalan foto aparat ili kameru i snimite profesinalnu fotografiju. Ili ste poželeli da se bavite profesionalnom fotografijom jer ste otkrili strast za koju vam je potrebna mnogo bolja kamera od one na mobilnom telefonu. Mi ti nudimo veliki izbor fotoaparata od onih za početni nivo do najprofesionalnijih mogućih sprava.

Ako više volite da snimate i oduševljavaju vas 4K video materijali, onda je potrebno da nabavite pravu kameru za akciju. Pored standardnih tu su i akcione kamere, koje možete namestiti na svoj bicikl, automobil ili sa njima zaroniti pod vodu. Za snimke iz ptičije perspektive, nudimo vam dronove. Osim što su zabavni i što sa njima možete da se igrate, daju vam mogućnost za neveroatne snimke sa neba.