Posetite Našu Prodavnicu

Poseti nas i pronađi jedinstvene cene, proizvode koji su odmah dostupni i brzu uslugu. Tu je i naš servis računara i laptopova!

Prodavnica

Servis računara i laptopova

konovo prodavnica lokacije

Lokacija KONOVO prodavnice i kratka istorija.

Prodavnica računara, laptopova i računarske opreme. Poznati smo po brzoj i kvalitetnoj usluzi kao i mogućnosti testiranja naših Refurbished laptopova. Naša prva i trenutno jedina prodavnica računara i računarske opreme. Prva KONOVO prodavnica je otvorena nesporedno pre velike epidemije. Zahvaljujući našem trudu i predanosti kupcima, jedna smo od retkih prodavnica koja je preživela najteži period za sve preduzetnike.

Konstantno se širimo, razvijamo asortiman i radimo na unapređenju naših usluga. Trenutno skladištimo preko 100 odmah dostupnih laptopova i preko 1000 artikala u našoj maloprodaji.

Pored prodaje, imamo i naš servis specijalizovan za popravku računara i laptopova.  Kod nas ne postoji kvar koji nije moguće rešiti. Naši serviseri uvek gledaju kako mogu da pomognu, da to bude najpovoljnije po vas.

Refurbished Laptopovi

Refabrikovani laptopovi su postali jedan od zaštitnih znakova KONOVO maloprodaje. Svi refurbished laptopovi su u svakom trenutku na stanju i kupci rado dolaze da ih testiraju i izaberu najbolji. To često bude jako težak izbor, jer što je veći izbor to je teža odluka. Zato su tu naši prodavci koji su savršeno obučeni i upoznati sa svakim laptopom, pa će vam tako dati najbolju preporuku koji je laptop idealan za vas. Sigurni smo da su vam dosadili prodavci koji ne znaju ništa o onome što prodaju, zato se sve veći broj kupaca odlučuje da kupuje baš kod nas.

KONOVO Maloprodaja plaćanje

U našoj maloprodaji postoje razni načini plaćanja. Možete platiti gotovinom, platnim karticama, kreditnim karticama, ali i na RATE! Plaćanje na rate omogućila je Raiffeisen banka i više informacija o uslovima pročitaj OVDE. Nažalost, nije moguće plaćati čekovima.

Online prodavnica računara, laptopova i opreme

Naša online prodavnica obuhvata preko 30.000 RSD proizvoda koji su u svakom trenutku spremni za poručivanje.

To smo omogućili ulaganjem u naš sistem koji se povezuje sa svim srpskim dobavljačima i zato kod nas možete kupiti APSOLUTNO SVE. Ne moraš da lutaš od prodavnice do prodavnice, već sve što ima veze za tehnologijom možeš da poručiš iz fotelje. Računari, laptopovi, tastature, miševi, monitori, baterije i punjači za laptop, torbe, rančevi, slušalice i još na desetine različitih kategorija!