mobilni telefoni
mobilni telefoni

telefoni i oprema

Retko ko se seća kako je izgledao život bez mobilnih telefona nekada. Mobilni telefoni više nisu samo sredstvo komunikacije, već i naš lični svemir, u kome čuvamo slike, klipove, poruke, čitamo vesti, slušamo muziku, igramo igrice ili gledamo TV. Zato je važno da mobilni telefoni koje koristiš zadovoljavaju sve te potrebe. Mi ti nudimo veliki izbor i cene mobilnih telefona su za svačiji džep. A ako ti treba fiksni telefon za kuću ili kancelraiju, nudimo ogroman asortiman bežičnih fiksnih telefona.

najpopularniji

Najprodavaniji

Naša preporuka

Mobilni telefoni

Bez mobilnog telefona danas ne ulazimo ni u wc. Zato je bitno da on zadovoljava sve potrebe. Sigurno želiš da ima dobru kameru kako bi zabeležio neki bitan i zaniljiv trenutak ili jednostavno želiš da ima dobru selfi kameru kako bi se fotkao po ceo dan. Želiš da tvoj mobilni telefon bude brz, da ima veliki kvalitetan ekran kako bi mogao da igraš igrice, slušaš muziku ili gledaš youtube.

Mi ti nudimo izbor kakav nemaš na drugom mestu. Pored pozatih proizvođača mobilnih telefona kao što su Huawei, Redmi ili Honor, nudimo i neke nove brendove koji sa povoljnim cenama donose nešto novo na tržište.

Fiksni telefon

Neki će reći da je fiksni telefon prevaziđen, ali još uvek mnogi vole da imaju kućni ili kancelarijski broj i fiksni telefon uz to. Bežični fiksni telefoni i danas igraju ogromnu ulogu u poslu, a mnogi ga biraju za duge razgovore kod kuće kako ne bi stalno jurili da pune svoj mobini telefon. Kod nas možete odabrati neki od brojnih modela bežičnih telefona po najpovoljnijim cenama