TV I VIDEO ORPEMA

Nekada su se ljudi okupljali oko ognjišta u kući a danas ispred TV-a. Dobar televizor danas se nekako podrazumeva, a ogroman izbor nam daje mogućnost da pronađemo ono što nam treba i odgovara našem džepu. Kod nas možeš naći TV od 55 inča na primer, ili birati između VOX-a, SONY televizora ili nekog trećeg proizvođača. Tebi možda nije dovoljno dobro da gledaš film na običnom TV-u ili imaš veliko dvorište, ali i za to ima rešenja. Mi ti nudimo projektor uz pomoć kojeg možeš da napraviš sopstveni bioskop.

televizor slika galerija

TELEVIZIJA

Nekada je bilo jednostavno odabrati tv, nije ih bilo previše. Danas kada odlučujueš o kupovini novog tv-a, ne gledaš samo koje su cene televizora, već da li je smart tv na kome možeš da gledaš youtube, da li je Full HD rezolucija ili je 4K TV, da li je tv od 55 inča dimenzije ili vam treba nešto veće. Kada kupujete TV vi kupujete zadovoljstvo za vaše oči i uši i pravi dizajn za vašu dnevnu sobu. Zato je važno da u ponudi imate sve moguće opcije kako bi bili sigurni da ste na kraju odabrali pravu bez kajanja što niste probali u više prodavnica.

projektori slika unsplash

PROJEKTORI

Ponekad TV nije dovoljno dobar za kompletan ugođaj kada gledate film na primer. Koliko ste puta poželeli da sa voljenom osobom imate bioskop samo za sebe. Kupovinom projektora i platna za projektore možete sebi napraviti sopstveni bioskop. Možete iskoristiti to prostrano dvoriše koje imate i uz pomoć projektora napraviti bioskop za sebe i društvo na otvorenom.