Desktop Računari

Od desktopa koji sanjaš deli te samo jedan korak. Uz naš asortiman novih i refurbished desktopova i najjeftinije računarske komponente koje idu uz njih, tvoja će svakodnevica biti neuporedivo lakša.

najpopularniji

Najprodavaniji

Naša preporuka

Računari za gaming

Ako želiš da igraš igrice na najvišem nivou potreban ti je vrhunski gaming računar. Nije dovoljna tek neka obična konfiguracija. Mi ti nudimo gotove konfiguracije gaming računara. Bilo da je u njemu AMD Radeon grafička kartica, ili NVIDIA GeForce grafička kartica, ti samo treba da odlučiš prema svojim potrebama. Imamo u ponudi i računare za one koji preferiraju AMD procesore poput Ryzena ili nekog Threadreapera, a tu su i za ljubitelja Intela I9 procesori ili neka I7 varijanta, samo je potrebno da odaberete. Svi žele da imaju računar za igrice koji poseduje neko atraktivno RGB kućište. Cene kućišta često mogu da budu previsoke, ali u našem asortimanu možete naći već sklopljene gaming raćunare sa atraktivnim RGB kućištima u kojima ćete mnogo uživati.

Poslovni računari

Ako radite važne i zahtevne poslove, potreban vam je računar na kojem ćete sve to da odradite bez problema. Sigurno vam se mnogo puta dešavalo, da vaš računar uspori, da ne može da pokrene neki bitan program i da svoj posao ne možete da odratite ni dovoljno brzo ni kvalitetno. Zato je jako važno da imate pouzdan računar kući ili na poslu. Mi vam nudimo veliki izbor brendiranih računara kao i mogućnosti da sklopite svoju konfiguraciju. HP, Lenovo ili Dell poslovni računari vam omogućavaju da radite brzo i bezbrižno. Ako se bavite 3D modeliranjem, fotografijom, montažom ili vam treba računar za programiranje, mi ćemo vam ponuditi najboli računar za vaš novac.

Sklopite svoj računar

Ponekad desktop računar koji je u ponudi ne zadovoljava vaše potrebe. Onda je najbolje da sami sklopite konfiguraciju. Najjeftinije računarske komponente vam garantuju da ćete moći sklopiti računar po želji. Odaberite kakav procesor želite, koja je veličina hard diska i brzina koja zadovoljava vaše potrebe. Bilo da vam treba veća količina RAM memorije, i grafička kartica koja odgovara vašem stilu igranja ili poslu koji radite.