gaming oprema prodaja

GEJMING I OPREMA

Igranje igrica je ljubav koja nam se desi od najmlađih dana i jedna od ljubavi koje nam traju do kraja života. Sigurno si mnogo puta igrao igrice na desktopu ili laptopu, ali znaš da je najbolje ikustvo kada je igraš na omiljenoj konzoli. Neko radije bira XBOX, a ti možda više voliš gaming na SONY PlayStation na kojem sa društvom često zaigraš FIFA 2021 ili Fortnite. Dobra stvar je što kod nas pored novog SONY uređaja možeš da nabaviš i originalne igrice koje želiš na njemu da igraš. Naravno, tu su joypadi i džojstici za vrhunsko gejming iskustvo.

SONY PlayStaion ili XBOX

Kao dilema Crvena Zvezda ili Partizan, tako i mnogi ljubitelji igrica imaju svog favorita u izboru konzle. Mi ne znamo šta je tvoj izbor, ali znamo da kad se odlučiš možeš da dođeš kod nas i da odabereš najnoviju verziju svoje gaming konzole i igrice koje želiš da igraš. Ako je tvoj izbor SONY PlayStation 4, onda ti mi možemo pomoći da po najboljim cenama dođeš do svoje omiljene igračke.

Igrice i kontroleri

Nije dovoljno samo nabaviti SONY PlayStation već moraš i da odabereš šta će na njemu da igraš. Kod nas možeš izabrati sve igrice koje te zanimaju. Ako voliš RPG tu je legendarni Witcher, ako voliš fudbal naročito u društvu na raspolaganju ti stoje FIFA ili PES. A možda jednostavno voliš Fortnite i beskrajnu igru sa društvo. Samo je tvoja mašta granica, a mi smo tu da ti obezbedimo da se ona i ostvari. Uz pravi odabir igrice koju ćeš da igraš, potreban ti je i pravi kontroler. Veliki izbor džojstika i kontrolera za tvoju omiljenu konzolu u tvojoj omiljenoj boji te čeka, posle čega ti ostaje da samo upališ igricu i pokidaš.